Česta pitanja naših kljienata

U nastavku možete pogledati neka od standardnih ustaljenih pitanja naših klijenata.

Šlep služba RADE poseduje nekoliko vozila za šlepanje automobila. Istog momenta kada završite poziv najbliže vozilo kreće ka vama!

Zavisi od veličine vozila i udaljenosti. Takođe da li vam je potreban prevoz vozila do najbližeg auto servisa ili želite da vas vratimo na vašu adresu prebivališta. U svakom slučaju cene se definišu prema potrebi i slučaju tako da je najbolje da nas pozovte kako bi dobili odgovarajuće informacije.

Naravno! Šlep služba RADE je u stanju da šlepa teška i gabaritna vozila kao što su džipovi i sva ostala vozila u datoj kategoriji.

Naravno, Šlep služba Užice – RADE vrši šlepovanje svih kombi vozila i ostalog teretnog programa.

Potvrdno. Šlep služba RADE poseduje prikolice i vozila za šlepovanje radnih mašina različite i specijalne namene. 

Vršimo intervencije na teritoriji čitave Zapadne i Jugozapadne Srbije. Takodje dostupni smo na čitavoj teritoriji Republike Srbije. Budite slobodni i pozovite nas kako bi dobili najbolje i najtačnije informacije.

Potvrdno. Šlep služba RADE vrši šlepovanje čamaca različitog gabarita. Pozovite slobodno za više informacija.

Potvrdno. Šlep služba RADE vrši transport kamp kućica, kontejnera i sličnih objekata. Pozovite slobodno za više informacija.

Naravno. Šlep služba RADE vrši transport kvadova različitog gabarita i pristupamo intervenciji zemljanim putevima. Pozovite slobodno za više informacija.

Najčešća pitanja / FAQ


Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs